Mä en voi sietää sitä, et ihmiset hylkää lemmikkejään kadulle! Vie ovesta ulos jättää siihe eikä enää avaa sil ovee! Aatelkaa jos teidät hylättäs, teil ei olis mitää paikkaa, nukkuisitte saatees, kuolisitte nälkää, koittaisitte saada kodin muttei kukaa hyväksy sua. Rääkkäystä!

Eläimillä on tunteet ja ne huomaa sen olemuksesta ja silmistä. Jos mulla tulee kadulla vastaa esim. kissa joka on laiha ja likanen, eikä sil oo kaulapantaa ni mun tekis mieli ottaa se sylii ja viiä kotii ja alkaa hoitaa sitä. Mun mielestä eläimillä on yhtä arvokas elämä ku ihmisillä, ehkä jopa arvokkaampi.

Eläimet osaa arvostaa pientä, siihe ei tarvita muutaku katto pään päälle, ruokaa, huoltaja ja rakkautta. Ei paljon vaadita. 

Eläimet ei saastuta. Ihmiset pilaa maapallon saastuttamalla ja roskaamalla. Eläimet on puhtaampia ja ne osaa arvostaa luontoa ja pitää sen tasapainossa. Kuka ihmisistä nykyään ees välittää luonnosta?

Eläimet osaa rakastaa huoltajaansa, oli se kuka tahansa. Ja eläimet, jotka on hylätty, on kokenu kovia; ne tarvii rakkautta. Silti ne ei koskaa lopeta rakastamasta. 

Eläimet ei oo ansinnu rääkkäystä, vaikka ne olisi tehny väärin. Eihän ihmisetkään koskaan ymmärrä kaikkee, eläimet ymmärtää paremmin. Oon nähny kuvio joissa eläimeltä on revitty silmä irti tai viillelty pahasti, aatelkaa haluutteko itellenne sitä kohtaloo? Ette, joten lopettamaan rääkkäys, nii kaikilla on mahollisuus hyvää elämään. Tä pätee hylkäyksee ja rääkkäyksee, sekä muuhun huonoon kohtaloon eläimen kannalta.

Eläimet ei oo tehny mitään väärin.

Yhä moni eläin on joutunu rääkkäyksen ja hylätyksi tulemisen kohteeksi, miksei sen eteen tehdä jotain? Eläimet auttaa toisiaan, ihmiset auttaa toisiaan, eläimet auttaa ihmisiä,  miksei ihmiset auta eläimiä? Jos pelastaa yhdenkin eläimen huonosta kohtalosta, niin se auttaa paljon. Koska ihmisiä on vähän jotka niin tekee. Yksi eläin on vähän nähden koko maapallon eläimiä jotka on kokenut, kokee, tai joutuu kokemaan tän huonoimman mahdollisen kohtalon. 

Eloon jäänti mahdollisuudet ei oo hyvät, jos eläin on hylätty. Jos näät eläimen, joka näyttää hylätyltä ota se mukaasi ja laita ilmotus löytyneestä huono kuntoisesta eläimestä. Jos ei hakijaa löydy, pidä sitä omana. 

Haluisin et eläinten hylkäys ja rääkkääminen loppuis. Ne ei oo tehny mitää väärää.